Select Page

Spinning Babies® Certified Parent Educators teach the Spinning Babies® Parent Class Babies have an active role during labor — your job is to dilate; baby’s job is to rotate! Babies turn through the pelvis to be born. Our official Spinning Babies® Parent Class includes techniques for you and a partner to do before and during labor. Help your baby find optimal positions to help birth be less painful— even shorter! For expectant parents only.

CPE announcement for an Online, Guided Spinning Babies® Parent Class

In light of the current health crisis with the recommendations for social distancing, Spinning Babies® Certified and Provisional Parent Educators are now offering Online Guided Spinning Babies® Parent Classes.

Contact a Spinning Babies® Parent Educator for:

  • Spinning Babies® Online Parent Class video streaming/download
  • A Spinning Babies® Parent Class Companion eBook, Daily Pregnancy Activity checklist, Labor checklist
  • A private or small group video conference session to support you and talk through your use of techniques.

Register with any SpBCPE by contacting them directly. A local CPE will have insight and knowledge particular to your community.

 

Alina Bârcă

Spinning Babies® Certified Parent Educator, Educator Lamaze în Formare, Doula, Consilier în Alăptare Luna Theia SRL/Nașteri cu Suflet
Address Timișoara Romania Phone: 0773951776 Website: Nasteri cu suflet
Photo of Alina Bârcă

Biographical Info

Alina are trei copii și, la 40 de ani, a decis că cel mai bun lucru pe care l-ar putea face pentru a ajuta sistemul medical să se schimbe din interior ar fi, pur și simplu, să intre în sistem. Așadar acum învață la școala de asistente medicale și urmează să devină în curând asistentă medicală iar ulterior consultant în alăptare IBCLC. Alina a fost dintotdeauna fascinată și, în același timp, terifiată de naștere. Experiența nașterii aduce schimbări majore în viața oricărei femei însă ei i-a redimensionat-o complet: din 2013, de când a devenit mamă, și-a schimbat total direcția și s-a dedicat complet femeilor aflate în această etapă crucială din viața lor. Le este alături înainte de naștere, în timpul nașterii, în perioada post-partum apoi și în perioada în care bebelușii cresc și traversează alte etape. Simte că abia după ce a devenit mamă și-a găsit, cu adevărat, menirea: să ajute și alte femei să treaca prin acest proces de devenire. Spune că întălnirea cu Spinning Babies®, în 2014, a fost una dintre cele mai importante întâlniri din viața ei. Dragoste la prima vedere. Simplitatea și abordarea firească a fiziologiei nașterii fac din Spinning Babies® una dintre cele mai uimitoare unelte în sarcină și naștere. De-a lungul anilor a fost, uneori, martoră la efecte uluitoare ale tehnicilor Spinning Babies® la nașteri. Este fondator Nașteri cu Suflet, membru fondator în Asociația NaturNatal și are experiență de 5 ani ca doula și ca educator prenatal, timp în care a peste 500 de cupluri au venit la cursurile ei. Totuși încă are trac când trebuie să vorbească în public… lucru care era, cândva, cea mai mare frică a ei. A învins-o. În timpul liber (dacă îl are!) meditează, citește și meșterește într-un atelier de tâmplărie.

Categories: Romania, Spinning Babies® Certified Parent Educator (SpBCPE)
Updated 4 months ago.

Pin It on Pinterest