Select Page
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gorinchem, Netherlands – Spinning Babies® 2 dag Workshop met Jennifer Walker (nederlandstalig) – 3 en 4 Feb, 2020

February 3 @ 9:30 am - February 4 @ 5:00 pm CET

Eerste twee daagse workshop in het Zuiden van Nederland in het mooie Gorinchem, inclusief koffie, tea en lunch gemaakt van locale producten.

Spinning Babies is een unieke, logische benadering gericht op het fysiologisch verloop van de baring waarbij het aantal mogelijk nodige medische interventies wordt gereduceerd. Spinning Babies kijkt verder dan de optimale ligging van de baby alleen. We gaan in op alle vraagstukken rondom de voortgang van de bevalling. Ga naar huis met nieuwe inzichten!

Na deze workshop kan je:
* Meer comfort (minder kwaaltjes) in de zwangerschap en een soepele geboorte bevorderen
* Werken met de ligamenten en spieren in het bekkengebied voor een meer optimale ligging van de baby
* Inschatten wanneer en hoe je in actie komt als een baring lang duurt of een keizersnede dreigt
* Nieuwe oplossingen aanbieden bij lange baringen, houdingsafwijkingen, plateau’ s en pijn
* Met Spinning Babies®️Three Level Solutions een niet vorderende baring oplossen
* En nog veel, veel meer

Spinning Babies®️ biedt het eerste complete systeem ter wereld dat de positie van de baby, techniecken die de bevalling bevorderen en de plek waar de baby in het bekken is met elkaar combineert. De drie principes van Spinning Babies zijn: Balans, zwaartekracht en beweging. Leer hoe je effectieve ruimte kunt maken in het bekken waar de baby zich bevindt.

Voor wie:
Deze workshop is geschikt voor verloskundige, gynaecologen, artsen in opleiding, verpleegkundige, doulas en andere geboortewerkers. Het is raadzaam om enige kennis te hebben van de fysiologie van een zwangere/barende vrouw.

CEUs offered for this course:
NBvD 4 punten
KNOV 7 punten categorie A ’’bij- en nascholing’’

De Bank van Noppes in Zusterstraat 19 is open vanaf 9.00u voor registratie en koffie en thee. Dit is ook de plek waar de lunch, gemaakt van lokale, gezonde producten van de kleine winkeliers uit de binnenstad, plaatsvindt.

Start workshop 9:30 in de yogazolder 30 meter verderop in de straat. Voor de laatkomers: adres: Zusterstraat 31

Als je met de auto komt, kan je het beste parkeren in Parkeergarage Kazerneplein (Pompstraat 27). Deze is 24 uur per dag geopend. De kosten zijn 1,20 euro per uur van 9.00u tot 17.00u.

Kom je met de trein of bus aan op station Gorinchem, dan is de workshop locatie 7 minuten lopen vanaf het Station het centrum in. Je kunt ook Stadsbuzz 1 of 5 nemen en uitstappen bij bushalte Krijtstraat (2de halte) en dan nog 2 minuten lopen (voor de kerktoren langs) naar de Zusterstraat.

Venue

De Bank van Noppes
Zusterstraat 19, Workshop: ULO Gorinchem Zusterstraat 31
Gorinchem, 4201 EK Netherlands

Other

Approved Trainer
Jennifer Walker

Pin It on Pinterest